Abonnementen

Meer zekerheid met onze abonnementen.

Wilt u er te allen tijde van verzekerd zijn dat uw systemen optimaal en veilig functioneren? Dan heeft CompuMark u de volgende abonnementen te bieden:

Server monitoring
Wanneer u server monitoring bij ons afneemt wordt door ons uw server scherp in de gaten gehouden. Zo checken wij o.a. of de back-ups nog draaien, of alle hardware functioneert en zullen wij u direct informeren zodra er een defect wordt geconstateerd.

Ook worden er maandelijks updates geïnstalleerd en zal de server automatisch gepland worden herstart.

Werkstation monitoring
Indien u server monitoring bij ons afneemt kunt u door ons ook uw werkstations in de gaten laten houden. Zo bent u er van verzekerd dat uw werkstations up-to-date en daarmee ook veilig blijven.

Wifi monitoring
Als u of uw bedrijf de professionele wifi-apparatuur geleverd door CompuMark gebruikt dan kunnen wij ook deze in de gaten houden. Zodra er een defect word geconstateerd zullen wij u direct informeren.

Ook zal er periodiek worden gecontroleerd op functioneren en zullen er updates op de wifi-apparatuur worden geïnstalleerd. Zo bent u er van verzekerd dat alles optimaal blijft functioneren en bovendien ook veilig blijft.

Onderhoud IP-Camera’s en Recorder
Alle camerasystemen zullen met betrekking tot veiligheid en functionaliteit up-to-date moeten blijven. Zo houd u hackers buiten de deur van uw beveiligingscamera’s en recorder en bent u ook verzekerd van het optimaal functioneren van uw beveiligingscamera’s.

Wij houden uw camera’s in de gaten m.b.t. functioneren en zullen periodiek uw camera’s en recorder updaten. Bij een geconstateerd defect wordt er direct contact met u opgenomen.

Onderhoud NAS
Net als bij computers en servers draait er op een NAS een besturingssysteem in combinatie met apps. In verband met prestaties, functionaliteit en veiligheid dient ook een NAS up-to-date te blijven. Daarom zullen wij uw NAS regelmatig updaten en de hardware op defecten controleren. Bij een geconstateerd defect wordt er direct contact met u opgenomen.

Microsoft Office 365 Back-up
Microsoft 365 biedt de mogelijkheid om overal en altijd te kunnen werken. Zonder dat je je druk hoeft te maken over de infrastructuur van je mail, files en SharePoint. Dit regelt Microsoft voor je. Echter, het blijft jouw data en ook deze data kan verloren gaan. Dit kan voorkomen worden middels Microsoft Office 365 Back-up middels Cloud to Cloud technologie.

 

Ben u geïnteresseerd en wilt u meer weten over de mogelijkheden? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Ook bieden wij combinatieabonnementen (met korting) aan. 

Vrijblijvende offerte opvragen

Wilt u ook een servicegerichte ICT'er? Bel 0346-216253!